Dine muligheder

BØRNEFØDSELSDAGE

Klar, parat, start! Gør jeg klar til fart over feltet og gang i gaden, når vi skruer op for musikken og holder den fedeste børnefødselsdag! Hvad end der skal danses ballet til prinsessefesten, læres fede håndtegn og breakdance moves til den vilde drengefødselsdag eller drenge og piger skal rystes godt sammen – så kan i trygt overlade børnene til vores super dygtige instruktører! Vi danser til alt fra MGP til det nyeste og fedeste musik som børnene kan synge med på, og kender fra deres hverdag.  I en tid hvor telefoner, apps og skærme tager rigtigt meget af børns opmærksomhed, tror vi på at kombinationen mellem leg, læring, sjov og motion er et fantastisk sundt Great Moment som børnene vil huske i lang tid fremover.   

KONFIRMATIONER

Konfirmationsdagen er en milepæl og et højdepunkt i den unge teenagers liv, og skal være en stressfri dag, med masser af sjov, samvær og glæde. Ved at booke en danseunderviser som festligt indslag til jeres konfirmationsfest, kan i forvente at stemningen lynhurtigt bliver super uformel og sjov, og at gæsterne – store som små - bliver underholdt og aktiveret på samme tid. Hvadend I har ønsker til musik, stilart, tema eller andet, så står vi klar til at skabe et fantastisk Great Moment for jeres selskab.

BRYLLUPPER

Hvadend bruden og gommen vil lære en traditionel brudevals eller et utraditionelt dansenummer til at blæse gæsterne bagover med, så er du i trygge hænder med vores instruktører. Uanset om du har absolut ingen eller meget danseerfaring, kan vi garantere en sjov og minderig læringsprocess i vores smukke, lyse spejlsale, med masser af smil og hyggeligt samvær.  

Vil du have gæsterne op af stolene, sparke gang i bryllupsfesten og skabe et bånd på tværs af aldersgrupper, er dans et oplagt indslag! Vi tilbyder undervisning i alle stilarter, og kan imødekomme ethvert ønske om musik, koncept og tema, for at skabe en uforglemmelig og fortryllende bryllupsdag, som alle vil huske af de absolut bedste årsager.

FIRMAARRANGEMENTER

Undervisning til firmafest og firmaarrangementer er altid en kæmpe succes. En go-to for jer der vil rystes mere sammen som kollegaer og til jer der vil have et godt grin og en fantastisk oplevelse i trygge og professionelle rammer. Vores undervisere har været i branchen i årtier, og kan imødekomme ethvert ønske om stilart, koncept og/eller tema, for at skræddersy en oplevelse der passer til jeres arbejdsplads. Dans er for ALLE uanset niveau, alder eller køn, og vi garanterer at i bliver et minde rigere og har masser at snakke om i årevis efterfølgende!

MODESHOWS

Få vagt dit modeshow til live ved at booke vores professionelle dansere til at være en forlængelse af dit brand. Fashion og dans er to visuelle og æstetiske kunstarter der komplimenterer hinanden perfekt, og som sammen vil vække følelser i publikum, som rækker langt ud i fremtiden. I samarbejde med vores klienter sikrer vi, at budskabet og tankerne bag brandet kommer til udtryk gennem bevægelse, musik og udstråling, og vi garanterer en inspirerende og koncentreret proces, for at skabe en oplevelse ud over det sædvanlige. 

TV-PRODUKTIONER

TV, glitter, glamour, projektørlys, kameraer og musik har alle dage gået hånd i hånd med dans. Professionelle dansere kan tage ethvert TV-show til det næste niveau, og skabe æstetiske og visuelle udtryk, der efterlader et måbende og bagoverblæst publikum. Hvis i leder efter exceptionelle optrædener og vil have vagt vilde og nyskabende idéer til live, så er i havnet det helt rigtige sted. Hvadend i har brug for bagdansere, komplette shows eller noget helt tredje, er i absolut i trygge hænder. Vi har et dedikeret og professionelt team med årevis af erfaring i TV- og underholdningsbranchen, der kan præsentere unikke forslag med ét formål: at skabe et Great Moment ud over det sædvanlige.

Visioner bliver vagt til live med vores energiske og topprofessionelle dansere, der kan give alsidige shows og uovertrufne performances til netop jeres TV-produktion.      

POLTERABEND

Vi vil i allerhøjeste grad anbefale at booke en dansetime til jer, som skal have sparket godt og grundigt gang i en mindeværdig og sjov polterabend! Gå ikke glip af den fedeste dansetime i lige præcis dén stilart i drømmer om, på et niveau hvor ALLE kan være med! Tag jeres glitrende 80’er tøj på og skrål med til Whitney Houston, lær fede hiphop moves, prøv kræfter med ormen og running man, dans showdance til de nyest hits, dans til Grease, måske Zumba eller Hit Fit? Kun fantasien sætter grænser for stilart og koncept! Vi holder en kæmpe dansefest i vores smukke lyse lokaler, hvor du i kan nyde bobler i vores stemningsfulde lounge og afholde en polterabend ud over det sædvanlige.