Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Brudevals

Traditionel brudevals

Book undervisning i brudevals hos os, og vær sikker på topklasse undervisning, en sjov dansetime og mest af alt, at du og din partner er godt klædt på til den store dag.

Vi har dygtige undervisere med mange års erfaring, der vil guide jer igennem den smukke brudevals, og vil komme med en masse tips og tricks. Alt foregår i jeres tempo, og det er vigtigt for os at i går derfra med en god oplevelse.

En undervisningstime i brudevals varer 45 min. og koster 700 kr. Obs; denne pris er kun gældende hvis undervisningen foregår i vores egne lokaler. Se under 'Hvor?' længere nede på denne side).

Mange behøver bare en enkelt dansetime, men er der behov for mere, så finder vi selvfølgelig ud af det. Det er vigtigt for os, at i går hjem og føler jer godt klædt på til den store dag 🙂

Kontakt os lige her for at booke en undervisningstime i brudevals.

Noget andet end det traditionelle?

Ønsker du noget andet end den traditionelle brudevals, så har vi også mange års erfaring i at special-lave anderledes fortolkninger af 'brudeparrets første dans'.

F.eks. kan det være at du og din kommende partner elsker musik fra 80'erne, eller måske har netop i to, et helt specielt musiknummer i virkelig elsker. Så kan vi hjælpe jer med nogle nemme og effektfulde trin til det musik i ønsker, og på den måde skabe en ny-fortolkning af den første dans som ægtepar.

Hvis i ønsker dette, så skriv/ring til os, og gerne i god tid 🙂

Obs: Prisen på dette kan variere, og afhænger af hvilke ønsker lige præcis I har. Derfor bedes I kontakte os med jeres ønsker, og så melder vi tilbage med prisen på det.

Hvor?

Vi har flotte lokaler to steder i Aarhus, men kan også komme ud, til lige der hvor du er (dog imod betaling).

Vores lokaler i Risskov:

Let's Dance ApS

Lystrupvej 62B
8240 Risskov

Let's Dance ApS - Viby J.

Damagervej 10
8260 Viby J.

Booking & Kontakt

Vil du høre mere om, hvordan dit drømmearrangement kan blive til virkelighed eller vil du lave en booking, så kontakt os endelig.

h
h
h
h