FIRMAARRANGEMENT

Firmaarrangement-/fest

Skal du holde firmaarrangement eller firmafest og mangler et indslag som er udover det sædvanlige, eller bare noget som dine kollegaer endnu ikke har oplevet?  - Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi vil nemlig sørge for, at du og resten af arrangementets gæster får en oplevelse, som I aldrig vil glemme. En oplevelse som kan skabe rammerne for en ny fællesskabsfølelse i hverdagen. 

Danseundervisning/opvisninger til firmafesten og firmaarrangementet er altid en kæmpe succes - og det er ikke til at undgå smil og grin blandt hele flokken. Det giver et nyt samtaleemne, som I alle vil have til fælles - og som er anderledes og føles som et nyt boost til hverdagen.   

Dette er en GO-TO, for jer der vil rystes mere sammen som kollegaer, og til jer der vil have et godt grin og en fantastisk oplevelse i trygge og professionelle rammer.

Vores danseundervisere er top professionelle, og kan imødekomme ethvert ønske om stilart, koncept og/eller tema. Vi skræddersyer en oplevelse der passer til lige netop jeres arbejdsplads.


Dans er for ALLE uanset niveau, alder eller køn, og vi garanterer, at I bliver et minde rigere og har masser at snakke om i årevis efterfølgende!

Vi står klar med åbne arme til at tage imod dig/jer. 

Har du spørgsmål eller lign. kan du kontakte os på tlf. 70 222 443 eller sende en mail til: info@greatmoments.tv

Vi tilbyder også muligheden for at afholde dit arrangement i Risskov på Lystrupvej 62, eller i Viby J. på Damagervej 10.