Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Firmaarrangement

Firmaarrangement-/fest

Ønsker du et indslag udover det sædvanlige til dit firmaarrangement eller firmafest? Eller vil du bare gerne give dine kollegaer en oplevelse de ikke har prøvet endnu? - Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi vil nemlig sørge for, at du og resten af arrangementets gæster får en oplevelse, som I aldrig vil glemme. En oplevelse som kan skabe rammerne for en ny fællesskabsfølelse i hverdagen.

Danseundervisning/opvisning til firmafesten og firmaarrangementet er altid en kæmpe succes - og det er ikke til at undgå smil og grin blandt hele flokken. Det giver et sjovt og hyggeligt fælles samtaleemne, der er anderledes og føles som et nyt boost til hverdagen.

Dette er en GO-TO, for jer der vil rystes mere sammen som kollegaer, og til jer der vil have et godt grin samt en fantastisk oplevelse i trygge og professionelle rammer.

Vores danseundervisere er top professionelle, og kan imødekomme ethvert ønske om stilart, koncept og/eller tema. Vi skræddersyer en oplevelse der passer til lige netop jeres arbejdsplads.

Dans er for ALLE uanset niveau, alder eller køn, og vi garanterer, at I bliver et minde rigere og har en masse at snakke om i årevis efterfølgende!

Vi står klar med åbne arme til at tage imod dig/jer.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder også muligheden for at afholde dit arrangement i Risskov på Lystrupvej 62, eller i Viby J. på Damagervej 10.

Booking & Kontakt

Vil du høre mere om, hvordan dit drømmearrangement kan blive til virkelighed eller vil du lave en booking, så kontakt os endelig.