Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Tv-produktion/ teater/musical

Tv-produktion

Leder du efter exceptionelle optrædener, og vil have vagt vilde og nyskabende idéer til live? Så er du havnet det helt rigtige sted.

TV, glitter, glamour, projektørlys, kameraer og musik har alle dage gået hånd i hånd med dans. Professionelle dansere kan tage ethvert TV-show til det næste niveau, og skabe æstetiske samt visuelle udtryk, der efterlader et måbende og bagoverblæst publikum.

Hvad end I har brug for baggrundsdansere, komplette shows eller noget helt tredje, er I absolut i trygge hænder. Vi har et dedikeret og professionelt team med årevis af erfaring indenfor TV- og underholdningsbranchen, der kan præsentere unikke forslag med ét formål: At skabe et Great Moment ud over det sædvanlige.

Vi kombinerer vores kreative og strategiske tankegang, og stræber altid efter at skabe en historie ud over det sædvanlige. Vores energiske og topprofessionelle dansere er alsidige, og giver alt hvad de har.

Great Moments er til for jer - vi er klar på et godt samarbejdende, hvor vi eftersøger at ramme lige netop dét, I gerne vil have.

Booking & Kontakt

Vil du høre mere om, hvordan dit drømmearrangement kan blive til virkelighed eller vil du lave en booking, så kontakt os endelig.

Great Moments By Lets Dance