TV-PRODUKTION
/TEATER/MUSICAL

Tv-produktion

Leder du efter exceptionelle optrædener og vil have vagt vilde og nyskabende idéer til live, så er i havnet det helt rigtige sted.

TV, glitter, glamour, projektørlys, kameraer og musik har alle dage gået hånd i hånd med dans. Professionelle dansere kan tage ethvert TV-show til det næste niveau, og skabe æstetiske og visuelle udtryk, der efterlader et måbende og bagoverblæst publikum.

Hvad end I har brug for bagdansere, komplette shows eller noget helt tredje, er I absolut i trygge hænder. Vi har et dedikeret og professionelt team med årevis af erfaring i TV- og underholdningsbranchen, der kan præsentere unikke forslag med ét formål: at skabe et Great Moment ud over det sædvanlige.

Vi kombinere vores kreative og strategiske tankegang og stræber efter altid at skabe en historie ud over det sædvanlige. Vores energiske og topprofessionelle dansere er alsidige og giver alt, hvad de har. 

Great Moments er til for jer - vi er klar på et godt samarbejdende, hvor vi eftersøger at ramme lige netop dét, I gerne vil have.     

Send os endelig en mail, info@greatmoments.tv og vi er klar til at hjælpe og sørger for en unik og et magisk øjeblik.