Great Moments - by Lets Dance - en oplevelse udover det sædvanlige. - Great Moments by Lets Dance

Great Moments

Great Moments by Let’s Dance

”Great Moments By Let’s Dance” er som navnet indikerer centreret omkring budskabet, at livet er en skattekiste af unikke øjeblikke, som vi skaber i fællesskab. Gennem musik, dans og historiefortælling inviterer vi dit selskab ind i et univers, der løsriver publikum fra virkeligheden for et kort øjeblik. ”Great Moments” leverer ekstraordinære og spektakulære optrædener, som er drevet af vores kunders ideer, interesser og ønsker. Vi anerkender at hver kunde, hver scene og hvert moment er unikt, og derfor skræddersyr vi alle vores performances, så det passer dit arrangement. Det er altafgørende for os, at hvert arrangement bliver mindeværdigt og enestående.

ET GRÆNSELØST UNIVERS AF MULIGHEDER

Great Moments er et Go-To for dig der leder efter dén dér ”it” faktor, der får dit event til at skille sig ud af de helt rigtige årsager. Du behøver ikke en flok eksotiske dyr, et 100-mands orkester eller en helikopter der lander på taget, for at dine gæster føler sig forkælet. Ét gennemarbejdet, personligt og velovervejet Great Moment er nok til at efterlade dine gæster med en oplevelse, de aldrig vil glemme.  

SKRÆDDERSYEDE DANSESHOWS I VERDENSKLASSE 

Dansestilarterne vi tilbyder underholdning i er uendelige! Fra Hip Hop, Latin, 90’ breakdance, Vild med Dans, Zumba og Showdance til Hit fit dance, Ballet, 80`disco og Heels – vi kan det hele!

Vores super energiske og søde dansere møder op til ethvert event og deler ud af deres fantastiske talent og passion. Vi huser et hav af elitedansere i alle aldre og stilarter, hvilket giver en unik og sjælden mulighed for showsammensætninger med høj fleksibilitet og hurtig udarbejdelse af produktioner. Målsætningen er altid at skabe en uforglemmelig oplevelse, langt udover det sædvanlige! 

Uanset hvad du drømmer om, så har Great Moments noget for dig. Med årevis af erfaring indenfor produktion af TV-shows, teaterforestillinger, events, modeshows, underholdning, firmaarrangementer og undervisning, kan du være helt tryg i vores hænder. Vi tilbyder unikke idéer til ethvert event, som bringes til live af vores topprofessionelle dansere i smukke kostumer og med fede rekvisitter! 

DU SIDDER MED VED TEGNEBORDET

Great Moments består af et team af produktive, hårdtarbejdende og kreative sjæle, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre dine drømme til virkelighed. Vores mål er, at du sidder tilbage og siger: ”Dét var godt nok nemt!”. 

Vi tror på, at når processen flyder og er både sjov, kreativ og spændende– ja, så bliver dit event ligeså. Der er nok at bekymre sig om i denne verden, og vi garanterer, at underholdningen til dit event ikke bliver én af dem. 

Fortæl os hvordan dit drømme-event ser ud, og vores professionelle team vil skabe unikke forslag for at imødekomme dine forventninger. Vi glæder os til at bekræfte dig i, at ingen idé er for vild!

LÆR TRINNENE!

Great Moments tilbyder danseundervisning til ethvert event. Uanset om det er en anderledes teambuilding med arbejdspladsen, firmaarrangement, produktpræsentation eller noget helt helt andet, så er vi klar til at skabe en fantastisk stemning sammen med jer. 

Har i altid drømt om at grine og fyre den af til Zumba i jeres firma? Eller lære latinamerikanske danse, seje hip hop moves, sexet burlesque, showdance, Hit Fit, yndefuldt ballet eller en helt anden stilart? Vi garanterer masser af smil og grin, når vores topkvalificerede undervisere lærer jer trin, som ALLE kan være med på. Vi glæder os til at skabe et minde for livet sammen med jer!  

EVENTYRLIGE RAMMER

Great Moments tilbyder store og flotte lokaler på danseskolen Let’s Dance, som er velegnet til større eller mindre arrangementer for private og virksomheder. Det er svært ikke at føle sig hjemme i vores smukke, lyse sale, hvortil der både er lounge, køkken, badeværelser, omklædningsrum og masser af parkeringsmuligheder!

Vi tilbyder ligeledes undervisning på vores tre lokationer i Risskov, Viby og Randers. 

OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE

Great Moments er til for dig, hvad enten du er privatperson, en virksomhed, skole eller institution. Har du en idé eller ønsker du en optræden, begivenhed eller undervisning, så kontakt os i dag, så vi kan skabe den bedste oplevelse sammen med dig!   

__________________________________________________________________________________________________

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder for events eller anden form for arrangement. 

Kontakt Great Moments